Ardeurs précoces. Paràgrafs seleccionats (Spanking i Literatura III)

30 de juny, 2008


“La noia va somriure-li maliciosament i a continuació va fer-li l’ullet amb una picardia impròpia del seu estil, ja que tenia l’aspecte angelical de les noietes de bona societat que sembla que no hagin trencat mai cap plat.


Remenant suggeridorament els malucs, amb els braços fent nanses, l’estómac enfonsat i els pits agressius, avançà cap en Jacques amb els remenaments típics d’una bandarra que vol provocar un client. Després, amb un nus a la gola, resseguint una i altra vegada els seus llavis ressecs i goluts amb la llengua, caminant lentament amb les cuixes ben serrades per tal de produir un cruixit excitant amb el frec de llurs mitges negres, arribà a l’alçada del noi i començà a donar tombs al seu voltant, tot i apropant-li la tesa punta dels seus mugrons. (...)


En Jacques intentà atrapar la seva desbocada companya, però ella, fent un ràpid saltiró, es va escapolir deixant anar una rialla manyaga i gutural, una riota de bagassa, d’aquelles que fan posar la pell de gallina als homes i exacerben els seus sentits.


Fugissera com una anguila, va esmunyir-se vàries vegades dels braços que intentaven agafar-la. En algunes ocasions, quan hi havia la taula entre ella i el seu amant, Josette s’agenollava uns instants damunt d’una cadira i, plegant el cos cap endavant per tal de fer sobresortir el seu darrere, jugava amb l’excitació del noi donant-se unes quantes patacades a les natges, la qual cosa les envermellia al mateix temps que les sacsejava amb una saborosa trepidació.


En Jacques, amb la respiració mig nuada, l’esguard encès i el penis completament erecte, intentava encalçar la seva provocadora presa. Però sempre arribava massa tard. Tot seguit na Josette, en qui s’anava desvetllant una confusa propensió cap al masoquisme, forçà amb totes les seves males arts en Jacques a prometre-li una surra.


 • Ja veuràs quan t’agafi! –va dir a la fi el noi amb una veu sorda i tremolenca-. Et donaré una pallissa que et deixarà el cul tan calent, que aleshores sí que tindràs una bona raó per no portar calcetes durant uns quants dies!
 • Oh! Que dolent! –va contestar-li la noia en un to falsament festiu, perquè la perspectiva de rebre una surra l’encenia profundament, l’apassionava tant com la de fer l’amor.

Fins i tot havia arribat a desitjar tan intensament aquell complement que va donar fi immediatament a llurs escapades. Tanmateix, per fer creure al seu amant que no es tractava d’una rendició, sinó que no podia continuar escapolint-se a causa d’un accident, va fingir ensopegar amb l’estora i va caure de forma involuntària damunt el llit de bocaterrosa.


En dos camades, en Jacques s’abalançà al seu damunt. Na Josette començà a demanar clemència, debatent-se embogida entre el sòlid arc del braç que acabava d’empresonar-la per la cintura.


Interpretant la comèdia de la nena que nega l’evidència de les seves dissorts, na Josette es cargola, espeternega, mou les cames en tots els sentits, mentre l’assotador, abocat damunt aquells lloms d’ivori que no paren de saltironar i balancejar-se, comença a donar plantofades tan severes com nombroses a les farcides rodoneses per tal d’imposar, per dir-ho d’alguna manera, disciplina...


Na Josette es queixa d’aquest tracte, però ho fa d’una forma que és evident que la surra, més que afectar-la, l’omple de joia. Entre dos ficticis esbufecs o sanglots, exclama:


 • Pari! Pari, senyor professor! No em pegui més! Cou! El meu pobre darrere està cremant...! Ho explicaré tot! Li diré a la meva mare que m’ha abaixat les calcetes i m ‘ha pegat al cul...! No hi té cap dret! Ai! Ai...! Prou! PROU, SI US PLAU...! Oh, no! AIXÒ NO!! (...)

La jove gairebé no podia parlar a causa de la pluja de patacades que queia sense treva damunt les seves natges, agitades per nervioses sacsejades: les paraules brollaven ara entretallades de la seva boca, molt oberta, i algunes síl·labes eren repetides vàries vegades amb un so estrany, com si anessin precedides d’una hac aspirada. (...) Enmig de convulsions, crida sense fre, s’arqueja completament, es cargola cap a dreta i esquerra, mou frenèticament els peus; amb les cuixes completament enganxades, sembla que s’aixequi durant uns segons, impulsada per una força oculta, per tornar a caure després estremida, panteixant, sense ànim, totalment fosa per aquella imperiosa descàrrega.


Amb els ulls extraviats, llangorosa, la sadollada noia es deix engolir per l’opacitat del no-res; només llurs natges rubicundes continuen saltant mecànicament sota les últimes salves de plantofades que l’insaciable castigador segueix etzibant-li.”* * * * * *


“Una rialla sardònica com un xerric va deixar-la glaçada. Poc després unes paraules van cinglar-li el rostre com si fossin fuetades:


 • Ja va sent hora que pensis en tapar les impures parts de la teva desvergonyida personeta, maca! Deix on és aquesta peça íntima, perquè quan un assotador castiga una falta imperdonable, de l’abast de la teva, copeja directament... A LA CARN!!!

En Jacques havia pronunciat cridant la darrera part de la frase expressament, per tal d’influir en la psique de la noia. I havia aconseguit el seu propòsit. Na Nelly, terroritzada, observa amb avidesa la màscara impertorbable de redemptor, rere la qual s’amagava en realitat una ànima d’aprenent de sàtir. Intentava trobar en els durs trets del mascle una mica de commiseració, un senyal de feblesa del que poder servir-se per accedir als sentiments de l’home i apel·lar així a llur generositat. Però la seva recerca no va reeixir, i la seva petició de gràcia fou rebutjada sense pietat. (...)


En Jacques s’acosta amb un gest amenaçador a la noia de les trenes, els ulls de la qual s’omplen immediatament de llàgrimes i a qui amb prou feines sostenen llurs cames. Esdevingut sermonejador per a l’ocasió, el jove deix caure pesadament una mà damunt l’espatlla de na Nelly, com si fos una espasa justiciera, i li diu amb un to tètric:


 • T’hauré d’administrar un càstig exemplar per la teva inqualificable conducta. És que no et fa vergonya haver caigut d’aquesta manera en el vici?
 • Oh, sí, se..., senyor! –ploriqueja la pobra noia, mentre dos petits rierols de llàgrimes escapen per les comissures dels seus grans ulls ametllats d’animalet assetjat.

L’actitud humil de la noia, llurs llàgrimes i els seus precs, provoquen al fals justicier un goig intens i secret alhora: intens, perquè actua sobre el seu sexe; secret, perquè roman ocult sota l’espès vel d’una hipòcrita reprovació. (...) La seva mà, que continua subjectant la desnerida espatlla, projecta la noieta cap al seu cos. Na Nelly llença un crit de sorpresa. De seguida, abans no tingués temps d’esbossar el més mínim moviment, l’home l’aixeca i l’engrapa sota el seu braç, de forma que les despullades natges de la noia, sotmeses a un incitant bellugueig, apareixen entre el desordre de la faldilla apujada fins a la cintura.


Malgrat que estaven travats per les calcetes, que envoltaven llurs turmells, els peus de la joveneta no paren d’espeternegar embogits mentre les primeres patacades comencen a caure, amb secs espetecs, damunt les molsudes cúpules de la gropa. El soroll de les palmellades, que atonyinen amb rudesa la juvenil natgera, sona d’un mode diferent enmig del bosc que dins d’una casa: és al mateix temps un so més clar, més nítid i també més esmorteït.


Bramulant i cargolant-se com una esperitada, na Nelly viu el moment més humiliant de tota la seva existència... i també el més provocatiu. Amb els ulls en blanc com a conseqüència del terror i la vergonya, el rostre desfigurat pel dolor, la boca deformada a causa dels crits que profereix, les celles arrufades i les galtes solcades de llàgrimes, gesticulant amb els braços i les cames i removent tot el cos, constitueix un autèntic regal per a n’Angelita, que l’observa, i per a en Jacques, que l’estova.


Tot i que mou cap a un i altre costat el cul, convertit ja en una foguerada, no aconsegueix evitar ni una sola de les patacades que colpeixen amb duresa els seus lloms flamejants. (...)


Subjugat per les prominències que salten a tota velocitat sota la seva mà implacable, el jove no s’acaba de decidir a posar fi a aquella cruel estomacada. Emprant tot el seu cor i tota l’energia al servei del càstig, i malgrat que comença a mancar-li l’alè, fustiga i fustiga sense aturador. Les natges nues de la joveneta, que vessa torrents de llàgrimes, són ara tan vermelles que, en contrast, la clivella del seu darrere sembla d’un blan com de neu.


Queixant-se i suplicant contínuament, na Nelly sembla que estigui disputant una prova de natació en unes aigües invisibles. Els seus braços se sacsegen en un moviment de braça, mentre les seves cames fan el mateix en algunes ocasions per adoptar a continuació els gestos propis del crol. Com a enormes tomàquets en el seu punt exacte de maduració, ambdues natges rodolen amb velocitat una cap a l’altra, es retorcen, salten bruscament cap al cel, tot i separant-se, per a tornar a caure, crispades, soldades novament, aixafades per la mà que les segueix castigant.


En un estat de suprema excitació, en Jacques continuarà ataconant durant gairebé deu minuts, sense cap interrupció, la panera de la màrtir. Un cop la deix anar, la noia, embrutida pel dolor i desesperada per la vergonya, es posa a córrer en totes les direccions com si estès boja, agafant-se amb les mans les ardents natges, que la torturen amb un foc i una pruïja infernals.


Tanmateix, en Jacques no la deixà continuar saltironant d’aquella manera durant gaire estona. Així que la va tenir al seu abast, l’agafà per les trenes, aturant-la en sec, i li va traure completament les calcetes, que va guardar entre el pit i la camisa. Tot seguit, després d’amagar la part posterior de la faldilla sota el cinturó que li cenyia la cintura, va ordenar la dissortada joveneta que s’agenollés de cara a un arbre, amb les mans damunt del cap.


La terroritzada criatura l’obeí d’immediat. Sacsejada per convulsius sanglots, adoptà la humiliant postura, exhibint d’aquesta forma el seu cul nu, inflat per la terrible surra i vermell com un pebrot.”


* * * * * *


“El to emprat per la noia no va agradar gens a en Jacques. El noi va acostar-s’hi, encerclà el seu tors amb un braç, engrapà amb força una de les dues magnífiques peres i, etzibant-li unes bones patacades al cul, per dessota la faldilla, va anunciar-li amb severitat:


 • “Per haver-me contestat d’un mode tan impertinent, et donaré una bona surra!

Na Josette, a qui agradava ser domada pel seu amant, en lloc de rebel·lar-se contra aquell càstig humiliant, va balbotejar, estremida d’emoció:


 • Oh, sí, Jacques! Una surra! Clava’m una bona surra...! Castiga les meves natges completament nues amb una bona estomacada...!

La mà d’en Jacques, que seguia pegant plantofades, relliscà pel bell mig de la gropa, es va inserir entre les dues cuixes i, allotjant en llur buit el promontori oblong de la vagina, va enlairar una mica el cos de na Josette. En rebre la carícia en la seva part més íntima, la noia deixà anar una rialla nerviosa i va estremir-se completament. Transportada d’aquesta manera, no va parar de fer petits miols fins que en Jacques, un cop va haver tancat la porta de la seva habitació donant-li una empenta amb el peu i va haver aixecat na Josette, la llençà de bocaterrosa damunt del llit.


Posant un genoll damunt la ronyonada de la noia, es va traure de la butxaca un cordó que va utilitzar immediatament per lligar junts els febles canells.


Fou aleshores quan, espernetegant i recargolant-se com una serp, na Josette, sobtadament alarmada, preguntà:


 • Per què em lligues les mans?
 • Perquè no s’interposin entre les meves natjades i el teu darrere quan comenci...
 • Però l’última vegada vaig deixar que em peguessis!
 • Sí, però en aquesta ocasió no serà una surreta de pa sucat amb oli, menuda. Et donaré una pallissa com Déu mana! Et deixaré el cul tan encetat que, amb o sense la faldilleta prisada, faci o no faci una ventada, et serà impossible posar-te les calcetes quan surtis d’aquesta casa!
 • Oh! –va ser tot el que la pobra noia va poder dir.

La veritat és que ja no sabia si encara tenia ganes de rebre el càstig o si, en témer-lo ara, preferia rebutjar-lo. Tanmateix era massa tard. Pressentia que el seu amant estava decidit a estomacar-la amb tota la seva força i que intentar fer-lo canviar d’opinió seria gastar saliva endebades.


Això no obstant, féu una temptativa per tal que en Jacques es moderés.


 • Estimat –gemegà amb un fil de veu-, no em pegaràs gaire fort, oi que no?

Ell, picant violentament aquella panera per damunt de la faldilla, que encara duia posada, respongué en un to eixut:


 • Faré el que em sembli millor!

De seguida, amb el rostre deformat per tics nerviosos i una expressió quasi bestial, el jove va agafar na Josette per la cintura i la dugué fins a una cadira, en la qual es va asseure. A continuació instal·là “còmodament” la noia entravessada damunt dels seus genolls. Com que era bastant alta, na Josette es trobà amb el cos vinclat cap avall, les cames penjant i els peus tocant el terra, d’un costat de les cuixes d’en Jacques, i amb el cap a frec de l’estora, de l’altre.


Mentre llur minifaldilla era enrotllada sobre els ronyons i, més tard, les calceteseren abaixades en el sentit oposat, tot i deixant completament destapat el seu cul voluminós, la víctima ploriquejava:


 • No em pegaràs gaire fort, oi Jacques?

El to de les seves paraules venia tenyit per una angoixa que, altrament, no desmentia la forma convulsiva en què la noia estrenyia llurs boniques natges nues.


En Jacques enllaça la flexible cintura i la subjecta amb fermesa amb el seu musculós braç. Malgrat la por que li tenallava i oprimia la gola, na Josette experimenta un plaer molt especial pel que no té cap mena d’explicació.


Les primeres patacades ressonen damunt les potents prominències, que es sacsegen en una saborosa dansa. És tan gran el fervor amb què el castigador aplica el correctiu que la noia no pot evitar proclamar immediatament el seu dolor.


Com que no pot moure els braços perquè té les mans curosament lligades a l’esquena, la noia es regira amb tot el seu cos: es balanceja i llença en totes les direccions les cames, en una desbandada que es veu relativament obstaculitzada per les fines calcetes blanques, enredades entre llurs turmells.


A en Jacques, que segueix copejant com un boig, li produeix una alegria salvatge anar tenyint de color porpra el saltironant darrere de la seva amant. Si no fos per les negres mitges de randa que ascendeixen fins a les rodones i molsudes cuixes, per les botes amb tacons d’agulla i les aparicions fugaces del gros ou pelut que sorgeix en obrir la noia les cames, hom hauria pogut creure que estava estovant una nena petita, a causa de la curta faldilleta prisada, el gran llaç que onejava sota la cascada dels llargs cabells, els crits gemegosos i fins i tot els plors infantils de la jove.


  - NO TAN FORT, JACQUES! NO TAN FORT! –udola de tant en tant la pobre noia amb el cul en flames.


¡Però és com si intentéssiu prendre-li un plat mig ple a algú famolenc! En Jaques colpeja, assota sense parar els cims que tan nevats estaven uns segons abans i que, ara, transformats en una autèntica foguera, es mostren d’un roig escarlata.


Recargolant-se de dolor, na Josette rodola d’un costat a l’altre per damunt els genolls del dominador; més ben dit, fa rodolar la seva pelvis, ja que en Jacques la manté agafada amb tanta fermesa que no pot fer cap moviment amb la part superior del seu cos. L’home, que ja comença a ser un expert en l’art d’estovar les noies, no pega sempre en el mateix lloc. Tan aviat etziba una desena de plantofades en una natja, com al bell mig d’aquell darrere en frenètic moviment o, per tal de veure’l saltar amb més ímpetu, les aplica a la seva base. I cada vegada ho fa amb més fúria!


La natgera, que no para de remenar-se, s’eleva i s’enfonsa a tota velocitat sota la mà que crepita al seu damunt, de tal manera que el ventre de la noia va impactant amb un ritme regular la verga rígida i nua, després que s’hagi obert el quimono del jove. (...)


Vessant un veritable torrent de patacades sobre els lloms de color carmesí, i fent gala d’una brutalitat que no li és habitual, en Jacques queda atrapat per la màgia de la satisfacció. Els crits i precs de la màrtir semblen allunyar-se de la seva oïda i ara no pot fer res més que quedar-se fixat davant les tornejades masses de l’envermellida gropa, que no paren de regirar-se frenèticament sota el deliciós amuntegament format per la faldilleta, com les formes clares i hemisfèriques d’una abstracta mecànica.


La seva pròpia habitació li resulta desconeguda i, fins i tot, el seu mateix cos, del que té la impressió de no formar-ne part. Té la sensació d’estar flotant enmig del blau d’un cel amb una espessa capa de núvols blancs que, tot i espurnejant sota els raigs del sol, li oculta la terra.


I si continua flagel·lant vigorosament la seva afligida amant és només portat per l’embranzida d’una mena de moviment perpetu. (...)


Just abans d’ejacular, detura instantàniament l’eixordadora surra. La mà, adolorida per tots els cops que ha pegat, se situa enmig les resplendents cúpules, i un dels perniciosos dits penetra de sobte l’anus de la noia. Com si d’un encanteri es tractés, na Josette oblida el patiment que l’envaeix per deixar pas a la voluptuositat. I mentre aquell dit llarg inicia un vivaç moviment dins del tremolós anell, comprovant llurs sensacions, la noia reconeix ara com a deliciosos els efectes calorífics de la pallissa que acaba de rebre. Ja no es remou de la mateixa manera i els seus sanglots ja no esclaten pel mateix motiu. És tan gran el seu delit que na Josette esborra les seqüeles del seu patiment i de la seva rancúnia. Bramulant i remenant el cul de forma frenètica per tal de precipitar l’activitat d’aquell dit dins les seves entranyes, s’abandona a l’èxtasi.


* * * * * *


Aleshores, indicant a n’Angelita amb un gest d’assentiment que iniciés la sessió de flagel·lació, en Jacques s’ofereix a la boca, a aquella boca similar a una gàrgola en miniatura, amb una obertura circular que quedarà completament obturada pel gros tap de carn vermella. Abans d’engolir-la, la noia, menys impacient ara que ja sap que el seu amant no tornarà a fer marxa enrere una altra vegada, llepa i dóna petites mossegades a aquella verga ardent i elàstica.


Sona el primer xiulet, però na Josette, malgrat que n’és la principal interessada, no el sent. Després, un espetec prolongat, perquè les dotze tralles disperses no copegen totes al mateix temps les masses de les natges; i, a continuació, un crit estrident, que surt de la seva boca, oberta fins a tal extrem en el moment de la percussió que el membre del noi ja no dóna abast per a omplir-la.


N’Angelita, que ha seguit la trajectòria de les serpentines de cuir en traçar un arc fulgurant en l’espai, com un estel fugaç, i després ha vist dispersar-se d’un cop un feix de macadures damunt les carnoses cúpules saltironants, tot formant un ventall de foc, se sent transportada immediatament a un estat de gràcia sensual incomparable.


Torna a aixecar el braç i l’estira enrere tant com pot, acompanyant aquest moviment amb una torsió del seu bust. Els seus ulls estan clavats en els turons lacats de color grana, solcats ara per dotze ratlles més vermelles encara que la resta de la superfície del cul i una mica inflades.


Deixant anar una potent exclamació, assota novament amb totes les seves forces aquell darrere. Les natges, terriblement inflamades, es contrauen un altre vegada en el moment de l’impacte, per a projectar-se tremoloses després cap al cel, decorades amb un suplement de roges estries.


En veure que torna a obrir la boca per xisclar, l’home s’endinsa d’un cop sota la volta del paladar de la noia. La contundent estaca xoca contra la gola quan els llavis intenten tancar-se. El noi està tan enfonsat ara dins la boca, que el nas de na Josette ha quedat enterrat en el borrissol del pubis. S’ofega literalment amb aquell monstre que omple massa la seva boca. Desitjaria apartar una mica l’instrument que li talla la respiració, però en Jacques l’aferra del cabell i l’impedeix enretirar el cap. I mentrestant un foc infernal abrasa les maltractades natges. Amb un fervor desbocat i una passió sexual que voreja la histèria, la jove botxí fustiga el deshonrat darrere, assota amb una espècie de frenesí delirant la gropa, que salta bruscament, es retorça, balandreja. (...)


Amb un ritme ràpid i regular, les tires espeteguen sobre les voluminoses rodoneses, les emboliquen recargolant-se, abracen el seu contorn perfecte i, algunes de les mateixes, les més pernicioses, s’insereixen en la profunda vall que les separa, masegant una i altra vessant o, fins i tot, el seu fons. De vegades, l’extrem d’una tralla llisca entre les cuixes, en la part més elevada del seu punt d’unió, i assesta una mena de ganivetada en els gruixuts llavis del sexe i àdhuc en el clítoris, quan hi arriba canalitzada pel solc de la vagina.


En alguns indrets la pell s’ha obert i en brolla un petit filet de sang.


Tanmateix, a pesar del dolor que li produeixen les xurriacades, na Josette, amb les llàgrimes que dilueixen el seu maquillatge, el front perlejat de suor, i la boca on el penis entra i surt sense parar, llepa amb el fervor d’una devota. La seva llengua traça espirals entorn de la fletxa, genera vibracions sobre el sensible fre del prepuci, excita el fi tallet de l’orifici de l’orina i es perd entre el borrissó per acaronar els testicles quan la verga es manté completament introduïda.


La noia es troba tan sumida en la voluptuositat que, en aquest moment, caldria almenys un fuet amb tires metàl·liques, afilats com el tall d’una navalla, per a adonar-se de la magnitud exacta del seu patiment. Sent el dolor, és clar, però aquest dolor és una part integrant del seu plaer.


(*) Traducció lliure realitzada per Mestreton d’alguns paràgrafs l’obra “Ardeurs Précoces”, d’en Matthieu Delcourt. Aquesta novel·la, apareguda originalment en francès l’any 1992, ens ha arribat a través de l’edició que Ediciones Martínez Roca S.A. en va fer l’any 1994 en la seva col·lecció Selecciones eróticas Sileno. La publicació en castellà va portar el títol de “Castigos voluptuosos” i la traducció de l’original francès va córrer a càrrec de Teresa Clavel.

76 comentaris:

sixofthebest ha dit...

Awaiting a good birching, this naughty lady is displaying most humiliatingly her bare bottom in the corner.

Anònim ha dit...

Ciao my first comment whoopee...[url=http://www.newsobserver.com/sports/story/273717.html?mi_pluck_action=comment_submitted&qwxq=9533812#Comments_Conta].[/url]

Anònim ha dit...

Witam doszedlem do wniosku ze ta strona jest najlepsza jezeli chodzi o [url=http://www.youtube.com/user/kredytstudencki]kredyt studencki[/url].

http://identi.ca/kredytstudencki

Anònim ha dit...

[URL=http://www.wallpaperhungama.in/details.php?image_id=13415][IMG]http://www.wallpaperhungama.in/data/thumbnails/117/Minissha Lamba-91.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://www.wallpaperhungama.in/details.php?image_id=13240][IMG]http://www.wallpaperhungama.in/data/thumbnails/117/Minissha Lamba-90.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://www.wallpaperhungama.in/details.php?image_id=13236][IMG]http://www.wallpaperhungama.in/data/thumbnails/117/Minissha Lamba-87.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://www.wallpaperhungama.in/details.php?image_id=13234][IMG]http://www.wallpaperhungama.in/data/thumbnails/117/Minissha Lamba-85.jpg[/IMG][/URL]


[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Minissha-Lamba-117.htm][b]Minissha Lamba Sexy Wallpapers[/b][/url]

Photo gallery at WallpaperHungama.in is dedicated to Minissha Lamba Pictures. Click on the thumbnails on enlarged Minissha Lamba pictures, intimate photographs and snobbish photos. Also check to other Pictures Gallery representing Squeaky quality and High Acutance twin scans, talking picture captures, talkie promos, wallpapers, hollywood & bollywood pictures, photos of actresses and celebrities

Anònim ha dit...

Online guitar lessons are a great way to learn guitar. Cheaper and more convenient than private studio lessons, the technology is now at a point where the difference in quality is nonexistent and actually has many advantages.
[url=http://www.goarticles.com/cgi-bin/showa.cgi?C=2514060]Online Guitar Lessons[/url]

Anònim ha dit...

[URL=http://www.wallpaperhungama.in/details.php?image_id=14627][IMG]http://www.wallpaperhungama.in/data/thumbnails/22/Shriya Saran-145.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://www.wallpaperhungama.in/details.php?image_id=14628][IMG]http://www.wallpaperhungama.in/data/thumbnails/22/Shriya Saran-146.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://www.wallpaperhungama.in/details.php?image_id=14630][IMG]http://www.wallpaperhungama.in/data/thumbnails/22/Shriya Saran-148.jpg[/IMG][/URL]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Shriya-Saran-22.htm]Shriya Saran Wallpapers[/url]

Photo gallery at WallpaperHungama.in is dedicated to Shriya Saran Pictures. Click on the thumbnails for enlarged Shriya Saran pictures, personal photographs and exclusive photos. Also check out other Pictures Gallery for High quality and High Resolution image scans, movie captures, movie promos, wallpapers, hollywood & bollywood pictures, photos of actresses and celebrities.

Anònim ha dit...

The French gourmet cheese Bleu d'Auvergne has a wonderful aroma, a rich taste; the saltiness increases with the incidence of veining. The overall flavor is piquant but not overly sharp. Bleu d'Auvergne started life as an imitation of Roquefort, using cow's milk in place of sheep's milk. Legend has it that a peasant, around 1845, decided to inject his cheese with a blue mold that he found growing on his left-over bread (the motto being, waste not, want not). And thus, the gourmet cheese Bleu d'Auvergne was born. This French gourmet blue cheese comes from the region of Auvergne and the cheese is made from milk of Salers and Aubrac cows. The rind is very thin and so the cheese is usually wrapped in foil. The cheese is rich and creamy with a pale yellow color and scattered holes and well-defined greenish-blue veining. We cut and wrap this cheese in wedge of 8 ounces and 1 pound.

buy fresh blue cheese

[url=http://riderx.info/members/buy_5F00_fresh_5F00_blue_5F00_cheese.aspx]buy fresh blue cheese[/url]

http://riderx.info/members/buy_5F00_fresh_5F00_blue_5F00_cheese.aspx

Anònim ha dit...

Howdy,
We are representing Hair Loss news. We manage lots of web sites, and we found your internet site trought the net. We are pondering if you need to exchange links with us. Actualy we are on the lookout for links to our internet sites, if you are interested please visit our site, on the right menu you'll find the list link, there you can submit your internet site and exchange links with us...
Our web pages are very good ranked, and they're going to be better in the following days...
Thank you very much, and I'm sorry if i put the data in a wrong place, that because I couldn't find the contact link..
Best regards
Keepingmyhair Staff.
[url=http://www.keepingmyhair.com/]Hair loss news[/url]

Anònim ha dit...

[URL=http://www.wallpaperhungama.in/details.php?image_id=14650][IMG]http://www.wallpaperhungama.in/data/thumbnails/122/Aarti Chhabria-239.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://www.wallpaperhungama.in/details.php?image_id=14574][IMG]http://www.wallpaperhungama.in/data/thumbnails/122/Aarti Chhabria-98.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://www.wallpaperhungama.in/details.php?image_id=14573][IMG]http://www.wallpaperhungama.in/data/thumbnails/122/Aarti Chhabria-97.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://www.wallpaperhungama.in/details.php?image_id=14567][IMG]http://www.wallpaperhungama.in/data/thumbnails/122/Aarti Chhabria-91.jpg[/IMG][/URL]


Photo gallery at WallpaperHungama.in is dedicated to Aarti Chhabria Pictures. Click on the thumbnails for enlarged Aarti Chhabria pictures, personal photographs and exclusive photos. Also check out other Pictures Gallery for High quality and High Resolution image scans, movie captures, movie promos, wallpapers, hollywood & bollywood pictures, photos of actresses and celebrities.

Anònim ha dit...

Hello,
I have developed a new clean web 2.0 wordpress theme.

Has 2 colours silver and blue, has custom header(colour or image).
I am curently working on it, so if you have suggestions let me know.

You can view live demo and download from here www.getbelle.com
If you found bug reports or you have suggestions pm me.
Wish you a happing using.

many thanks to [url=http://www.usainstantpayday.com/]USAInstantPayDay.com[/url] for helping with hosting and developement of the theme
babarteri

Anònim ha dit...

[url=http://www.frugalpop.info]FrugalPop[/url] Is Here Tampa! The Circle Of Savings
Engine. FrugalPop brought to you by SYNERGYadsolutions ius saving consumers
thousands per year. Busiensses get huge exposure on [url=http://www.frugalpop.info]FrugalPop[/url]!

Best coupons and discounts for [url=http://www.frugalpop.info]Tampa Bay attractions and restaurant coupons[/url]. Get two for one and money off everything and anything at [url=http://www.frugalpop.info]FrugalPop[/url]!

So check out http://FrugalPop.info now

Have a great week

Mary

Anònim ha dit...

more effective lamisil pills or creamphentermine diet pills online pharmacy

[url=http://www.bebo.com/buylevitraonline1]buy levitra online in 24 hours[/url]

Anònim ha dit...

I need a new one, who has got experience of one of these:

http://www.ourmedia.org/ia/details/PetiteStarZiaNurseryvalue.com

Anònim ha dit...

[url=http://www.wallpaperhungama.in/]Bollywood Wallpapers[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Aishwarya-Rai-114.htm]Aishwarya Rai[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Ayesha-Takia-28.htm]Ayesha Takia[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Diya-Mirza-116.htm]Diya Mirza[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Neha-Dhupia-8.htm]Neha Dhupia[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Nandana-Sen-109.htm]Nandana Sen[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Bipasha-Basu-29.htm]Bipasha Basu[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Neetu-Chandra-34.htm]Neetu Chandra[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Kim-Sharma-119.htm]Kim Sharma[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Zarine-Khan-123.htm]Zarine Khan[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Amrita-Rao-2.htm]Amrita Rao[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Aarti-Chhabria-122.htm]Aarti Chhabria[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Asin-32.htm]Asin[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Celina-Jaitley-1.htm]Celina Jaitley[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Deepika-Padukone-5.htm]Deepika Padukone[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Geeta-Basra-24.htm]Geeta Basra[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Kareena-Kapoor-115.htm]Kareena Kapoor[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Katrina-Kaif-11.htm]Katrina Kaif[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Sonal-Chauhan-21.htm]Sonal Chauhan[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Priyanka-Chopra-3.htm]Priyanka Chopra[/url]

Anònim ha dit...

[url=http://astore.amazon.com/colemanroadtripgrill08-20] coleman roadtrip grill
http://astore.amazon.com/colemanroadtripgrill08-20

Anònim ha dit...

[url=http://www.bollywood-latest.com/]Bollywood Blog[/url]

[url=http://www.bollywood-latest.com/]Bollywood News[/url]

[url=http://www.bollywood-latest.com/]Bollywood Gossip[/url]

[url=http://www.bollywood-latest.com/]Bollywood Actress[/url]

Anònim ha dit...

check out the new free [url=http://www.casinolasvegass.com]online casino games[/url] at the all new www.casinolasvegass.com, the most trusted [url=http://www.casinolasvegass.com]online casinos[/url] on the web! enjoy our [url=http://www.casinolasvegass.com/download.html]free casino software download[/url] and win money.
you can also check other [url=http://sites.google.com/site/onlinecasinogames2010/]online casinos[/url] and [url=http://www.bayareacorkboard.com/]poker room[/url] at this [url=http://www.buy-cheap-computers.info/]casino[/url] sites with 100's of [url=http://www.place-a-bet.net/]free casino games[/url]. for new gamblers you can visit this [url=http://www.2010-world-cup.info]online casino[/url].

Anònim ha dit...

Shalom

I just wanted to say hi to everyone

Chaoo

[URL=http://www.patpat.net][IMG]http://openvpn.net/archive/openvpn-users/2005-05/pngd55nFojmJX.png[/IMG][/URL]

Anònim ha dit...

if you guys predestined to achieve [url=http://www.generic4you.com]viagra[/url] online you can do it at www.generic4you.com, the most trusted viagra drugstore seeking generic drugs.
you can learn drugs like [url=http://www.generic4you.com/Sildenafil_Citrate_Viagra-p2.html]viagra[/url], [url=http://www.generic4you.com/Tadalafil-p1.html]cialis[/url], [url=http://www.generic4you.com/VardenafilLevitra-p3.html]levitra[/url] and more at www.rxpillsmd.net, the chief [url=http://www.rxpillsmd.net]viagra[/url] roots on the web. well another great [url=http://www.i-buy-viagra.com]viagra[/url] pharmacy you can find at www.i-buy-viagra.com

Anònim ha dit...

You should visit [url=http://www.eroticwebcams.net]www.EroticWebCams.net[/url] if you want to enjoy the best erotic cams.

Anònim ha dit...

[URL=http://www.wallpaperhungama.in/details.php?image_id=18509][IMG]http://www.wallpaperhungama.in/data/thumbnails/123/Zarine Khan-17.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://www.wallpaperhungama.in/details.php?image_id=18508][IMG]http://www.wallpaperhungama.in/data/thumbnails/123/Zarine Khan-16.jpg[/IMG][/URL]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Zarine-Khan-123.htm]Zarine Khan [/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Zarine-Khan-123.htm]
Zarine Khan Wallpapers[/url]

Anònim ha dit...

[url=http://www.wallpaperhungama.in/]Bollywood[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/]Bollywood Wallpapers[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/]Bollywood Actress[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Aishwarya-Rai-114.htm]Aishwarya Rai[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Ayesha-Takia-28.htm]Ayesha Takia[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Diya-Mirza-116.htm]Diya Mirza[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Neha-Dhupia-8.htm]Neha Dhupia[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Nandana-Sen-109.htm]Nandana Sen[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Bipasha-Basu-29.htm]Bipasha Basu[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Neetu-Chandra-34.htm]Neetu Chandra[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Kim-Sharma-119.htm]Kim Sharma[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Zarine-Khan-123.htm]Zarine Khan[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Amrita-Rao-2.htm]Amrita Rao[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Aarti-Chhabria-122.htm]Aarti Chhabria[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Asin-32.htm]Asin[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Celina-Jaitley-1.htm]Celina Jaitley[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Deepika-Padukone-5.htm]Deepika Padukone[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Geeta-Basra-24.htm]Geeta Basra[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Kareena-Kapoor-115.htm]Kareena Kapoor[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Katrina-Kaif-11.htm]Katrina Kaif[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Sonal-Chauhan-21.htm]Sonal Chauhan[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Priyanka-Chopra-3.htm]Priyanka Chopra[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Aditi-Sharma-126.htm]Aditi Sharma[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Hazel-Crowney-135.htm]Hazel Crowney[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Kashmira-Shah-110.htm]Kashmira Shah[/url]

Anònim ha dit...

[url=http://www.wallpaperhungama.in/]Bollywood[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/]Bollywood Wallpapers[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/]Bollywood Actress[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Aishwarya-Rai-114.htm]Aishwarya Rai[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Ayesha-Takia-28.htm]Ayesha Takia[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Diya-Mirza-116.htm]Diya Mirza[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Neha-Dhupia-8.htm]Neha Dhupia[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Nandana-Sen-109.htm]Nandana Sen[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Bipasha-Basu-29.htm]Bipasha Basu[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Neetu-Chandra-34.htm]Neetu Chandra[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Kim-Sharma-119.htm]Kim Sharma[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Zarine-Khan-123.htm]Zarine Khan[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Amrita-Rao-2.htm]Amrita Rao[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Aarti-Chhabria-122.htm]Aarti Chhabria[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Asin-32.htm]Asin[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Celina-Jaitley-1.htm]Celina Jaitley[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Deepika-Padukone-5.htm]Deepika Padukone[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Geeta-Basra-24.htm]Geeta Basra[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Kareena-Kapoor-115.htm]Kareena Kapoor[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Katrina-Kaif-11.htm]Katrina Kaif[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Sonal-Chauhan-21.htm]Sonal Chauhan[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Priyanka-Chopra-3.htm]Priyanka Chopra[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Aditi-Sharma-126.htm]Aditi Sharma[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Hazel-Crowney-135.htm]Hazel Crowney[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Kashmira-Shah-110.htm]Kashmira Shah[/url]

Anònim ha dit...

Shahid Kapoor and Priyanka Chorpa first time worked together in Vishal Bhardwaj’s Kaminey movie. In the film ‘Kamine’ Shahid Kapoor and Priyanka Chopra shotted a lip lock related scene. For this scene firstly Priyanka have refused but lately she agreed on director Bharddhaj’s saying.
This scene completed after taking 5 retake shots. Now you see on the screen that how looks like their chemistry. Check put below given Shahid Kapoor Priyanka Chopra lip locked exclusive video clip.

[url=http://www.bollywood-latest.com/2010/04/shahid-kapoor-priyanka-chopra-sexy-lip-lock-kissing-video/]Shahid Kapoor Priyanka Chopra Sexy Lip Lock Kissing video[/url]

[url=http://www.bollywood-latest.com/]Bollywood Blog[/url]

[url=http://www.bollywood-latest.com/]Bollywood News[/url]

Anònim ha dit...

Shahid Kapoor and Priyanka Chorpa first time worked together in Vishal Bhardwaj’s Kaminey movie. In the film ‘Kamine’ Shahid Kapoor and Priyanka Chopra shotted a lip lock related scene. For this scene firstly Priyanka have refused but lately she agreed on director Bharddhaj’s saying.
This scene completed after taking 5 retake shots. Now you see on the screen that how looks like their chemistry. Check put below given Shahid Kapoor Priyanka Chopra lip locked exclusive video clip.

[url=http://www.bollywood-latest.com/2010/04/shahid-kapoor-priyanka-chopra-sexy-lip-lock-kissing-video/]Shahid Kapoor Priyanka Chopra Sexy Lip Lock Kissing video[/url]

[url=http://www.bollywood-latest.com/]Bollywood Blog[/url]

[url=http://www.bollywood-latest.com/]Bollywood News[/url]

Anònim ha dit...

One of the factors that can influence the outcome of your program is that many bookmakers set maximum stake limits which can keep you from placing your full wager, so make sure that there in no max limit with any of the bookies that you are dealing with.

The best sports betting odds are in actuality just numbers, they may be an ever changing set of numbers but just numbers nonetheless. There are many different factors involved in the computation of not the least of which is the number of bettors placing bets on one team. If a bookie sees this happening he will give the team that is dentified as the loser more points and take points from the team deemed the winning team.
[url=http://www.pulsebet.com]sport book betting[/url]
It appears that the United States legal system is closer than ever before to cutting off ties with any type of online gambling within its boundaries. This includes poker, casinos, and sports betting among others. Generally speaking, anything that has to do with transmitting money via the internet as far as gambling is concerned is being cracked down on quite harshly.

The most commonly occurring reason I have found for people consistently losing money at sports betting is that they have no "game plan". The most essential elements of a good game plan for betting purposes are a valid, proven Selection System and a proper Staking Plan. The Staking Plan alone won't cut it; first and foremost you must employ a worthwhile Selection System.

Anònim ha dit...

[url=http://choroby-psychiczne.eu/depresja-objawy]depresja objawy[/url]
http://pl.wikipedia.org/wiki/Nocyceptor
[url=http://choroby-psychiczne.eu/]choroby psychiczne[/url]
[url=http://choroby-psychiczne.eu/depresja-poporodowa]depresja poporodowa[/url]
[url=http://choroby-psychiczne.eu/leczenie-choroby-afektywnej-depresji-dwubiegunowej-depresji-maniakalnej]leczenie depresji dwubiegunowej[/url]
[url=http://choroby-psychiczne.eu/alkoholizm]alkoholizm[/url]
[url=http://choroby-psychiczne.eu/narkolepsja]narkolepsja[/url]
[url=http://choroby-psychiczne.eu/halucynacje]halucynacje[/url]
[url=http://choroby-psychiczne.eu/histeria]histeria[/url]
[url=http://pobierz-to.com/]pobierz filmy[/url]
[url=http://pobierz-to.com/shrek-forever-after-2010-cam-t601.html]shrek forever after download[/url]
[url=http://pobierz-to.com/the-stranger-2010-dvdrip-t573.html]the stranger 2010[/url]
[url=http://pobierz-to.com/stargate-universe-s01e18-t555.html]stargate universe s01e18[/url]
[url=http://pobierz-to.com/the-wolfman-unrated-dvdrip-x264-t477.html]the wolfman download[/url]

Anònim ha dit...

Extremely funny video with a social message. Ghuggi must get a national award for his efforts.

[url=http://www.mydesizone.com/video/zy5-ryJTvZA/Ghuggi-de-barati-Gurpreet-Ghuggi.html]Ghuggi de barati - Gurpreet Ghuggi[/url]

Anònim ha dit...

Even worse, the final was to be held at the Bernabeu Stadium this year. [url=http://www.pulsebet.com]real madrid oficial[/url] With this victory, Real Madrid is focusing on their next match against Osasuna, which will be held on May 2nd. During their last match on January 3rd, neither of the two could obtain the victory; the game ended 0-0. Now, this game will be key for both squads; the Whites would be closer to surpassing Barça to obtain the La Liga title, which they haven’t won in two seasons. On the other hand, Osasuna, which tied their last game against Athletic Bilbao, are trying to add a triumph and surpass Espanyol in the 11th place of the standings. If Osasuna end in 11th or 10th place this season, it will be the best position they have achieve in four seasons.

The Meringues beat a defensively weak Espanyol, knowing when to accelerate and when to pause in their game. Xabi Alonso, Barn and Guti made the team’s game plan easier with their great work in midfield. [url=http://www.pulsebet.com]ricardo kaka[/url] The team gave a great performance on Tuesday, playing an offensive game and demonstrating why Barcelona and its players are considered the best in Europe. Barca opened the score only 20 minutes after the game began with the newly acquired Swede Zlatan Ibrahimovic. Ibra had another opportunity to score after a pass from Messi but the ball crashed against the post.

Anònim ha dit...

well guys! survey the latest rescue [url=http://www.casinolasvegass.com]casino[/url] games like roulette and slots !report register completely like a sparkle the all chic redeem [url=http://www.casinolasvegass.com]online casino[/url] games at the all late www.casinolasvegass.com, the most trusted [url=http://www.casinolasvegass.com]online casinos[/url] on the net! appropriate more favourably of our [url=http://www.casinolasvegass.com/download.html]free casino software download[/url] and triumph in money.
you can also discontinuation other [url=http://sites.google.com/site/onlinecasinogames2010/]online casinos bonus[/url] . check out this new [url=http://www.place-a-bet.net/]online casino[/url].

Anònim ha dit...

wow guys! after the latest untrammelled [url=http://www.casinolasvegass.com]casino[/url] games like roulette and slots !mull over out the all fashionable redeem [url=http://www.casinolasvegass.com]online casino[/url] games at the all current www.casinolasvegass.com, the most trusted [url=http://www.casinolasvegass.com]online casinos[/url] on the entanglement! exhume our [url=http://www.casinolasvegass.com/download.html]free casino software download[/url] and be victorious in money.
you can also discontinuation other [url=http://sites.google.com/site/onlinecasinogames2010/]online casinos bonus[/url] . check out this new [url=http://www.place-a-bet.net/]online casino[/url].

Anònim ha dit...

BUY VIAGRA

BUY CIALIS

BUY LEVITRA

CANADIAN PHARMACY

BUY DRUGS ONLINE

GENERIC VIAGRA

OVERSEAS PHARMACY

CHEAP VIAGRA

Anònim ha dit...

Playing bingo needs more than luck or skills and techniques, contrary to what most believe. Bingo, just like any game of chance, comes with rules and regulations that players should observe. Being a player comes with responsibilities and etiquette.

Winning the Game

The moment you figured out you won, you must immediately yell BINGO, and it should be loud enough for the floor walker to hear. The pot money shall be given to the winner once their winning card is confirmed. Well, in winning or once you know you just won, the most important thing is that you shout the winning word BEFORE the time elapses. If the game proceeds and the next number is mentioned and you failed to shout "Bingo", your winning card is disqualified. Therefore, this is the rule you must know.

There may be cases when there are two winners, and in this case the pot money shall be divided equally among the winners. Supposing there are two winning cards, the two winners will share half the prize money.

Bingo Game Rules

Bingo rules are basically the same no matter in which Online Bingo hall you play. But still it's good if you know these rules by heart. If it is your first try, then ask for handouts and inquire from pros regarding the game rules. Nonetheless, the ideal thing to do if you have questions is to ask the floor walker and not the person seated beside you. You should clarify things and doubts before the game starts because asking too many questions as the game proceeds could well distract you. This guideline also applies to those who are newcomers at casinos, those who play roulette for the first time.

Bingo halls demand an age limit of 18 years old. If you are below this age, you are prohibited to play. Some bingo houses ban alcohol inside, so players aren't supposed to take liquor nor drink it inside the venue. Smoking may also be restricted inside the venue, as there are designated smoking sections.

Take note that some Bingo houses don't allow food but some do, so it basically depends on the venue. Policies vary among different venues. For instance, some bingo halls allow reservation of cards, while others don't allow it. Some allow people to leave the venue in the middle of the game, others forbid it. But there are general policies observed in all bingo houses, such as disqualification of tampered bingo cards. There is no way you can get away with a tampered card because the walkers are adept at identifying authentic cards from tampered ones. You could be banned from a bingo establishment if proven liable of tampering a card. Hence, you should play honestly.

Interestingly, some venues offer special bingo games for kids although some halls don't allow players to have companions while playing. Suppose you bring kids with you, don't let them run around the venue and bother other gamers. They should behave well whilst you play and the game proceeds. Play quietly and don't recite the numbers you desperately want to come off because you'll be much of a disturbance if you do. Decorous playing is expectant of all players, even those who play roulette at casinos. Also, having a valid identification is important because you don't know you might win and need to present credentials.

More Online Bingo Info at Bingo Snooper Visit Now http://www.bingosnooper.com

Anònim ha dit...

HI, I just joined this community. I m from romania. I like this forum.......hope to learn lot of things here ;-)

------------------------------------------------------------------------
My Poker Blog: Online Poker For Poker details

Anònim ha dit...

burberry sale burberry online burberry online [url=http://www.outlet--burberry.com/]burberry outlet[/url] www.outlet--burberry.com

Anònim ha dit...

The credit card number will be in full on your statement that you send in with your payment[url=http://giantsofficialjersey.com/]Victor Cruz Nike Jersey[/url]
and the people handling your check will not know the number of your credit card I selected Wallet Prints and entered 9 for the Next and it prints2
Have you ever noticed that 99% of coincidences presents us with a favorable outcome? Can you say miracle?Now I want to give you 5 steps to help you pass life's exam It brings joy to give awayI know this first step may not be as clear[url=http://officialnflpackers.com/]Clay Matthews Jersey[/url]
as we would like it to be considering all the things that happen in our lives

Anònim ha dit...

[b][url=http://www.louisvuittonwalletsmarket.com/]louis vuitton purses[/url][/b] Padlock shim sets frequently can come with 4 or 5 different-sized shims, that happen to be merely slender items of spring metal. These ends are inserted while in the gap wherever the lock fulfills its hasp so that the tips disengage the locking mechanism within the housing. The foundation of the shim, in the meantime, is slice to suit the contours on the uncovered U-shaped latch, giving you better manage in maneuvering the end..

[b][url=http://www.uggsunitedkingdom.co.uk/]www.uggsunitedkingdom.co.uk[/url][/b] If you want for yourself bags examine the the costs, price minimize plan, and variations to save cash. A Christian Louboutin British isles Reproduction is borse louis vuitton the pictogram of lady currently. It redefines her personas and individuality and her situation with this culture..

[b][url=http://www.uggsunitedkingdom.co.uk/]ugg uk[/url][/b] Designer Handbags are a crucial ingredient from your Fashionistas wardrobe. If anyone won't head out searching an excellent they'll do, then they won't be happy. Fashion can grow to be an obsession, but it surely surely is usually a fantastic make a difference. Most of these eyeglasses signify both equally a fashion declaration jointly having a health provision. Ultra violet shielding upgraded lenses of these spectacles boost a different covering of defense versus the sun's detrimental rays, as well as the higher insurance region implies a lot a lot less wrinkles and very good lines afterward. A unique sequence plenty of people are leaning in direction of might be self-darkening contacts.

[b][url=http://www.louisvuittonpursesale.com/]www.louisvuittonpursesale.com[/url][/b] It's also simple to find Mentor handbags. Around 300 diverse retailers inside the US by yourself offer these solutions, which includes several main department stores. That means you've got a great probability of getting a Mentor retailer around you. New Year's Eve is tomorrow night if you want that signifies it really is time and energy to crack out the champagne, amusing hats and obviously, the Alpacas! Properly, for the extremely the very least iReporter Alpacaman incorporates Alpacas in his New Year's tradition. The Alpaca rancher from Lorida, Florida -- yes, it truly is a true city, I appeared it up with a map -- marched his Alpacas down community streets past 12 months, drawing big crowds. The parents there have been even humming "Auld Lang Syne." The communities had been so jazzed to view the llama-like creatures that they requested the furry parade to return this New Year's.

[b][url=http://www.cheapuggbootsukwebsite.co.uk/]www.cheapuggbootsukwebsite.co.uk[/url][/b] Quite a few moments, tailor created varieties invigorate styles that he shows inside the store or with displays. Specifically, Wolf the instant manufactured substantial custom created wooden kitchen location area to get a buyer, by using shelving and significantly substantially more enchanting nooks in addition to crannies. It solved consequently thoroughly which they manufactured an added kitchen area isle that's today involved in his store.

Anònim ha dit...

Taille Moncler Homme Taille Moncler Homme , yM2dxJcWMd
Survetement Moncler Homme Survetement Moncler Homme , QvKY1eNj4wQ
Doudoune Moncler Homme Ebay Doudoune Moncler Homme Ebay , lSzcX0nVXv
Doudoune Moncler Homme Rouge Doudoune Moncler Homme Rouge , SaM6CeOizC
Moncler Quincy Femme Moncler Quincy Femme , mTxeJjLYq
Doudoune Homme Moncler Pas Cher Doudoune Homme Moncler Pas Cher , IwQWqNcwC
Doudoune Moncler Homme Occasion Doudoune Moncler Homme Occasion , jStf5SqBVa
Doudoune Moncler Homme Noir Doudoune Moncler Homme Noir , NoUMpFctE.
Moncler Homme Lyon Moncler Homme Lyon , MoNDoSddG
Doudoune Moncler Karak Noir Homme Doudoune Moncler Karak Noir Homme , kNml8WxRQd
Jogging Moncler Homme Jogging Moncler Homme , QvKUuUadP.

Anònim ha dit...

oEun michael kors sale
uLyn GHD Pas Cher
wHnm north face outlet store
9uHzq cheap uggs
6uPjt cheap michael kors handbags

Anònim ha dit...


[url=http://shenenmaoyi.tumblr.com/][b]sac longchamp[/b][/url]
[url=http://shenenmao.devhub.com/][b]sac longchamp[/b][/url]
[url=http://www.squidoo.com/shenenmaoyiss][b]sac longchamp[/b][/url]
[url=http://shensacen.webs.com/][b]sac longchamp[/b][/url]
[url=http://www.allvoices.com/contributed-news/13685400-pourquoi-vous-avez-besoin-de-ne-jamais-acheter-un-sac-a-main-faux][b]sac longchamp[/b][/url]

Anònim ha dit...

[url=http://clarithromycin.webs.com]biaxin 500 mg
[/url]

Anònim ha dit...

top [url=http://www.c-online-casino.co.uk/]casino games[/url] brake the latest [url=http://www.casinolasvegass.com/]casino online[/url] manumitted no deposit hand-out at the best [url=http://www.baywatchcasino.com/]baywatch casino
[/url].

Anònim ha dit...

http://site.ru - [url=http://site.ru]site[/url] site
site

Anònim ha dit...

[url=http://sustiva-efavirenz.webs.com/]Generic Sustiva online
[/url] order Generic Sustiva 200 mg
Efavirenz buy
purchase Generic Sustiva 500 mg online

Anònim ha dit...

Hello. [url=http://blue-pil.com/en/item/generic_xenical.html]cheap xenical[/url] organize this deals

Anònim ha dit...

Did you [url=http://www.onlinecasinos.gd]casinos[/url] advised of that you can on Revolving Dignified without delay from your mobile? We be depression with a peeper portable casino elbow an supervision to iPhone, iPad, Android, Blackberry, Windows 7 and Smartphone users. Mellifluous the same's hands on your gaming with you and be a conquering big shot [url=http://www.adultsrus.us]online sex toys[/url] wherever you go.

Anònim ha dit...

ribavirin 200 mg online
rebetol buy
ribavirin 200 mg online
rebetol 200 mg

Anònim ha dit...

pediatric dose amoxicillin mg\/kg
buy amoxicillin no prescription overnight delivery
amoxicillin mg children
amoxicillin 500mg buy

Anònim ha dit...

office 2007 ebook http://audiobookscollection.co.uk/Computer-Fraud-Casebook-The-Bytes-that-Bite/p211568/ ebook joseph blenkinsopp [url=http://audiobookscollection.co.uk/es/Services-and-Visualization-Towards-User-Friendly-Design-ACos-98-VISUAL-98-AIN-97-Selected-Papers/p194252/]clickbank ebook[/url] options trading ebook

Anònim ha dit...

uenvks buy klonopin no prescription - klonopin price http://www.stationcoffeeandtea.com/#klonopin-price , [url=http://www.stationcoffeeandtea.com/#cheap-klonopin ]cheap klonopin [/url]

Anònim ha dit...

aev lunesta without prescription - eszopiclone no prescription http://www.lunestaonlinesales.net/#eszopiclone-no-prescription , [url=http://www.lunestaonlinesales.net/#eszopiclone-online ]eszopiclone online [/url]

Anònim ha dit...

accounting software and bar code 20 http://buyoem.co.uk/es/product-35464/NETGATE-Spy-Emergency-9-0 what is a software lifecycle [url=http://buyoem.co.uk/product-33403/Adobe-Creative-Suite-5-Design-Premium-MAC]when you illegally copy software[/url] activeasp software mp3gtoolz
[url=http://buyoem.co.uk/product-37171/VeryPDF-Document-Converter-docPrint-Pro-3-3]VeryPDF Document Converter docPrint Pro 3.3 - Software Store[/url] pantech p7000 pc software
[url=http://buyoem.co.uk/product-33910/Withdata-Software-SqlToTxt-1-8][img]http://buyoem.co.uk/image/1.gif[/img][/url]

Anònim ha dit...

wT8Y2j http://www.lvbagsoutlet2013.com rU8S6p louis vuitton handbags aL1T5i [url=http://www.lvbagsoutlet2013.com]louis vuitton handbags[/url]
oM2K3u http://www.francesaclouisvuittonn.info nK2W3k louis vuitton pas cher gO5E7o [url=http://www.francesaclouisvuittonn.info]louis vuitton sac[/url]
uM6P5t http://purseshops.webnode.com wL5E8y louis vuitton purses rS5Z5z [url=http://purseshops.webnode.com]louis vuitton purses[/url] sS9E4c
tQ8K0x http://buyhandbagnet.webnode.fr hT1L3f sac louis vuitton oF1H2a [url=http://buyhandbagnet.webnode.fr]sac louis vuitton pas cher[/url]
uE5M1f http://www.lvsaconline.monwebeden.fr sY3U9l louis vuitton paris kL2K1g [url=http://www.lvsaconline.monwebeden.fr]louis vuitton paris[/url]
yD6N5j http://www.outletlvhandbagsus.info rV3D6g louis vuitton outlet aA7K6r [url=http://www.outletlvhandbagsus.info]louis vuitton outlet[/url]

Anònim ha dit...

Hello. [url=http://ph-pills.com/en/item/generic_norvasc.html]norvasc[/url] organize this deals [url=http://ph-pills.com/en/item/generic_alli.html]diet pills[/url]

Anònim ha dit...

http://www.site.com - [url=http://www.site.com]site[/url] site
site

Anònim ha dit...

Сollеgе loans are a widely unрopular method of
finding cash fοr а college schoolingThе financing
rates muѕt bе a tad better becausе of
the hіgheг гisk of default involvedTaking this a stеp furtheг, you ωill find many сlient advocates would you prefer the kinds of lending ρroducts weгe
removed altogether Аt like crucial moments therе
is no pаrt of blamіng secured Unseсuгed Οne ԁaу of trying to get
the loan Sοme individuals in the
ωorlԁ have got a poor requігement of this collateral unsеcured loans cоsts
nothing from credit check required anԁ fax requireԁ foгmalities
The mοst common methоds of deprecіation emρloyed are thе straіght-line prοcess аnԁ the multіplied method When I endeԁ up being 18
yеaгs of age someone apprοved me a charge cardYou
may receіve а phοne frоm the aѕsociateԁ with ρrobablу
elіminatеd funding as soon as you are able to
affοrԁ In fact, nowadays, an inсreaѕing number of anԁ learn the best mortgage available at competitive rates London, uk is somewhаt diѕtinctive beсausе it is bοth the domestic fіnancial market for Gгeаt britain business as well as the cеnter
intended forAs the name suggests, within just 3 months yοu can have the easу pay οut of bank lοan
ωithout generating muсh prοblеmsOn
the sourсе of a placed itеm, the rеquirеd whοle of cash is actually sanctioned to the borroωers

mу web blоg; http://www.network-loans.co.uk

Anònim ha dit...

The first problem οbѵіously ԁoеsn't apply to those with you will need to safe-guarding financing are going to be transferred to your checking account Bankruptcy courtroom may eliminate some of your student loans, if you gratify each prong of your Brunner test in respect of portion of this specific debtYou can't eveгy
time call at уour friends and relаtives to get truth the fact that lender giveѕ you using cаsh against your assets
Ӏn ѕhοгt, thеre іs absolutеlу no obligatiοn legal financial who do not once yоu hоld уouг paу сhеquе
аs pаrt of your hand Тhе orіginal plan whiсh remаіns to be іn moѕt with the loan products and solutions of which not any pгocessing сhaгge or any other like requіremеnt As theгe are so many ρattеrn choісes availаblе, thеѕe armed seгvice ringѕ are
geneгally аѕ personal as the recіpіent is
Obligatіons are pаid out by tоp prioгity, ѕo guaranteed іnterest levels basically гequirements might
bе ѵulnеrable Foг the approval of
Spеedy Payday Loаns Zero Faxіng you have got to fulfill a feω
three fundamental eligibility сriteriaThe loan fасtоr is
not at all cоnсеrneԁ with your past credit record In the agreement noted οvеr аbove, the actual sellег's online offer is $200,1000 minus $7,400 for a full of $192,Six hundredQuick financial products same day offer access to quick and instant personal reliefYou see, the alternatives to payday advance that authorities frequently suggest are ineffective, or incorrect at very best

My page; Tinyurl.com

Anònim ha dit...

http://wwω.network-lοаns.cο.
uk

Reviеw my web-sitе; pay day loan

Anònim ha dit...

known as" luck," which could supply you with prompt guaranteed payday loans no deferred payment-check is usable for $60 in the total you will oftentimes bear down enormous fees and penalties and legal mode. The exchequer Net nighttime promised that it is substantive is that you volition get credited in your Region. http://paydayloans909.co.uk For more on each month. guaranteed payday loans On-line can oftentimes subdue the problem is out of native American tribes as a selling strategy that volition issue forth so that it does not matter if pay 'something'. Get Payday Loan reclaim Act, and you'll be capable to get distressed for it.

Anònim ha dit...

Hi, [url=http://www.phentermine37-5sale.com/]buy phentermine 37.5 mg [/url] - buy cheap phentermine online no prescription - cheap phentermine 37.5 mg http://www.phentermine37-5sale.com/.

Anònim ha dit...

1, Terbinafine Generic - lamisil sale http://www.lamisilfast24.net/, [url=http://www.lamisilfast24.net/] Terbinafine Generic[/url]

Anònim ha dit...

12, Maxalt Cost - generic maxalt online http://www.maxaltrxonline.net/, [url=http://www.maxaltrxonline.net/] Cheap Maxalt [/url]

Anònim ha dit...

12, Accutane Online - isotretinoin online http://www.benefitsofisotretinoin.net/, [url=http://www.benefitsofisotretinoin.net/]Isotretinoin No Prescription[/url]

Anònim ha dit...

4, [url=http://www.ativangenericonline.com/]Ativan - The Anxiety Cure[/url] - Ativan - The Anxiety Cure - lorazepam cost http://www.ativangenericonline.com/ .

Anònim ha dit...

Credit history CHANGECredit score transform is one of the almost all pivotal factors when considering buying a note throughout Lending Team. This record is typically 3 pages long yet is a summary of all the other types and daily schedules that you done. In this article, one would never face answering or faxing of records due to the electric mode associated with wiring in the cash advance. sameday loans It's quite possible time for you to take into consideration seeking the trusted payroll providers accessible to help you with your business!

Anònim ha dit...

Have confidence in and stability are some of the options that come with quick cash loans. Principle requirements are usually that people despite a bad credit rating, these loans normally come with high interest rates. It is difficult to have to wait to meet the particular financial urgent situation. instant payday loans Unfortunately, receiving financing can prove more difficult when compared with finding a great house on an attractive price tag.

Anònim ha dit...

http://gol.ag/ - http://gol.ag/ - gol gol
Business Directory-gol-best gol-Business Directory-Increased Your Traffic Websit-Submit Your sit-Business Domain-top gol-top goal-domain gol-domain goal
http://mrfw.com/ - http://mrfw.com/ - buy and sell item buy and sell item
Fantastic ,super design good blog splendid design -Buy Sell--super design
Item For Sale in Mrfw:Buy used websit,domain sit,Computers,Mobiles
buy and sell item ,business , The very best place to Buy and Sell anything, whit mrfw.com and great new auctions buy sell are posted everyday.
http://mrfw.com
buy and sell item
http://jqqr.com/ - http://jqqr.com/ - Business Directory Business Directory
Fantastic splendid design business directory-submit you r sit-Increase your Traffic sit-http://Jqqr.com-thank you to sharing
Stand submit yo ur sit ! Sign up now for a free listing in the World Best Business Directory and improve and increase traffic your online presence whit Jqqr.com
http://jqqr.com
business directory
Great Comment and Great Post , blog , you can see my sit if you want ;thank alot Best Booking-http://hotelclic.com-Hotel Club-Best Hotel-Top Hotel-Hotel Club-HotelClic-thank you to sharing.
Super Fantastic Comment and Great Post , blog , you can see my sit if you want ;thank alot top credit-Best Credit-Good Credit-Domain-http://credit.sa.com-thank you to sharing

Anònim ha dit...

One particular shooting perform DeLonghi DC51TTW Coffee machine
usually that the company's metallic thermal carafe really operates as a are on the road pot equally. And also for also are incorporated with self-cleaning strategy as well the very red light symptom and also this tells the actual requirement for cleanup. Burning it again heater of any measure of 6000 Cost altitude is critical. Incredible online variations may seem of no use at many potential rrnstances. And additionally you will be able to locate a load of currently the would make for you to until now observe that are going to have their own K-cups likewise.

Check out my site ... desktop coffee maker firebox

Anònim ha dit...

I appreciate, lead to I discovered just what I was looking for.
You have ended my four day long hunt! God Bless you man.
Have a nice day. Bye

Also visit my blog post - Compact Oven And Grill

Anònim ha dit...

This individual continued to build more suitable on top of that
started models that to support the requirements the
actual new clients. Still ,, instead of recent times, often the micro-organism Salmonella enteritidis
(Opleve) has been seen inside of a small number of ovum.
Additionally in the form of the particular you will discover hardly any which
may can compete with these as well as basically leaves mainstream blenders flagging since they where possible finish most of these employment similar to the L'Eqiup 428 Grinding machine Food processor or blender will most likely. Just in case plant is difficult to get, iced up fruity is an excellent way to go. Each pitcher consists of compilation cutters stuffed by way of the rear.

my homepage bamix blender australia

Anònim ha dit...

Für diesen Anfang wollen wir beide und natürlich komplett ungezwungen in einem Lokal oder in einer
Bar date. Meiner Mensch ist ein Gewohnheitstier.
Genau alles ist es, was auch die Frauen am Telefon abgehen
lässt.

Willst du dir meine Webpage anschauen? sexcam

Anònim ha dit...

Multi-purpose juicer machine: To finish an effective citrus machine, there is a pretty good chance
that the new same piece of equipment definitely will come up with juices because of many different programs, just
like non-citrus vegetable and fruit. Models that usually are effective to offer as you
can place your regularly 4 super fruit specialists perhaps have produce into the synthesis this means that you am aware that your are growing i would say the amazing benefits throughout their being.
In generated as well as the builder jugs can be bought
due to their extremely truck tops. The automatic buttons brings consistently merchandise while the
hand operated adjustments guide you to definitely customize
an individual's hot beverages. There are many different brands and models appliances around useful to build a healthy smoothie recipes.

Also visit my blog post; cordless hand blender uk

Anònim ha dit...

It'll likewise discoloration homemade juice machine is it safe to abandon the idea filthy with brought about a problem by way of a sturdy skin tone, just like for example beet and likely carrot liquids. Should there be self-aware testimonials in the exact location, are there any mixed beliefs create? Furthermore you want it to include a firmly closed down motorcycle as you may will not need incidents by using the food processor or blender.

Feel free to visit my page blender for baby food malaysia

Anònim ha dit...

Do your homework make certain that you select any
blending together instrument in your case, and choose that perform not
to mention user-friendliness you prefer. The entire AG 5500 school teachers a sizable chute
pertaining to things, valuable stainless steel shape, copyrighted the three degree crushing working
principles (our results in astonishingly run out pulp) along with freak recognized as site
very serein. The house Prepares food is nature's foodies, withstand game enthusiasts, and creative aspiring cooks.

My site; best blender

Anònim ha dit...

[url=http://www.eggergarten.ch/gaerten/main.htm]new era caps[/url]
[url=http://www.eggergarten.ch/teiche/]Cheap Louis Vuitton Handbags[/url]
sakawa8866

Anònim ha dit...

Blogger: Relats d'spanking - Publica un comentari a l'entrada [url=http://www.buymaxaltrxonline.net/]cheap maxalt online [/url] generic maxalt online - order maxalt online - buy maxalt no prescription - http://www.buymaxaltrxonline.net/ [url=http://www.somarxfastrelief.net/] Soma Price [/url] buy generic soma online no prescription - Cheap Soma - generic soma no prescription [url=http://www.buymaxaltrxonline.net/]maxalt online no prescription [/url] buy maxalt online no prescription - purchase maxalt online - maxalt online pharmacy - http://www.buymaxaltrxonline.net/ [url=http://www.prednosineonline4sale.net/]Prednisone For Sale [/url] cheap prednisone online - Buy Prednisolone Online - cheap prednisolone

 
Relats d'spanking - Templates para novo blogger